Nattliv i Göteborg

AvRobin

Nattliv i Göteborg

Det finns få saker som är så kul som när man samlar vännerna och lyckas ha en riktigt rolig utekväll.

Befinner man sig i en ny stad (eller bara inte har så bra koll) är det bra att titta närmare på hur nattlivet ser ut i just den staden. När det kommer till nattlivet i Göteborg så finns det mycket att upptäcka i staden. Det spelar ingen roll om man föredrar att sitta med ett ölglas på en mysig bar med sin partner eller dansa på en klubb hela natten lång med hela kompisgänget för det finns något för alla. Vare sig man är ung eller lite äldre så finns det ett ställe som kommer att passa perfekt om man vill ta sig ut i Göteborg och njuta av nattlivet i staden.

Klubbar och barer

Trädgår’n är en riktigt populär nattklubb i Göteborg där det alltid händer något. Ät god mat, ta en lyxig drink på den stora uteserveringen eller ha en riktigt partykväll med vännerna. Vill man gå på en bra show eller konsert så är det också smart att ta sig till just trädgår’n. För att ha koll på vad som händer bör man regelbundet checka in hemsidan där det bland annat står vilka artister som kommer att gästa nattklubben här näst. Vill man ha en bra utekväll och uppleva det roliga nattlivet i staden är det helt enkelt till trädgår’n man bör ta sig.Lounge(s) är en nattklubb som sällan brukar göra sina besökare besvikna. Då klubben består av flera våningar så finns det verkligen något för alla smaker vilket gör att många olika sorters människor väljer att komma till just Lounge(s) för att på så sätt uppleva stadens bästa nattliv. Ta en drink, dansa, spela roulett eller varför inte gå ut på den vackra terrassen.

John Scotts Avenyn

Park lane är den ultimata klubben för den som vill vara uppe och festa riktigt länge. På lördagar stänge klubben nämligen inte fören fem på morgonen. Klubben tar ordet ’nattklubb’ på allvar och erbjuder därför allt vad man kan önska sig av just en nattklubb. Det är också ibland mjöligt att njuta av olika shower och konserter på klubben. Vill man åt en lite lugnare miljö så kan man besöka klubben på söndagar och bara äta en god middag. John Scott’s Avenyn är en mysig bar med fri entré. Drick något gott eller ät en god middag. På fredagar och lördagar kan man dessutom njuta av bra musik av en DJ som spelar på tredje våningen.Gretas är en av stadens populäraste gayklubbar. Klubben är uppdelad i två våningar och det är inte ovanligt att det kommer kända dj:s till klubben för att spela olika sorters musik. Ibland dansar man åt schlager men en annan gång kan det vara housemusiken som gäller. På Gretas kan man också äta middag som både är god och inte speciellt dyrt. Det är också möjligt att sitta i baren och bara ta en drink med vännerna om man hellre vill göra det. Öppensinnade straighta är givetvis också välkomna till Gretas.

Om författaren

Robin administrator