Göteborgs bästa barer

AvRobin

Göteborgs bästa barer

Göteborg fungerar som Sveriges huvudstad på västkusten och den är mycket populär bland hela landets befolkning. Även så finns mycket intresse för staden från andra turister från andra länder.

Det frodas med shopping, restauranger, barer och sevärdheter. Det som är mycket intressant är att utelivet är mycket bra i Göteborg också. Barer och klubbar finns utspridda över hela staden. Här nedan i artikeln så kommer ett flertal olika barer att presenteras. Dessa är bland de bästa som Göteborg har att erbjuda.

Göteborgs bästa barer
Göteborgs bästa barer

Barerna

Bland dessa barer så kan man hitta en vid namn Avalon och den är belägen vid kungstorget i Göteborg. Det är en väldigt lyxig stil på baren i sig och de som hänger på denna bar är vanligen välklädda men ändå avslappnade. Man får känslan av att det är en väldigt internationell bar som inte bara fokuserar på de inhemska. De har även mycket bra service i form av mycket socialt kompetenta bartenders, dessutom är de precis lagomt uppmärksamma för att perfekt kunna läsa av skaran i baren. De urbjuder väl gjorda drinkar och har även ett brett utbud av dem. Dessutom så kan man kanske få se ett par extra snygga trick bakom bardisken om man ber snällt.

Ett annat ställe för drinkar av bra kvalitet är baren Familjen som ligger mycket nära Göteborgs Universitet. Känslan i denna bar miljö är som enligt sitt namn mycket familjär. Det är en otrolig värme som utstrålas från baren stunden man kliver innanför dörrarna. Något som Familjen lyckats med som andra barer hoppas kunna åstadkomma är inblandningen av de säsongsbetonade frukterna, örterna samt kryddorna i drinkarna. Detta är en av de saker som de är mest kända för efter sin familjära känsla på stället och från personalen som jobbar där.

Heaven 23 är ännu en av de populärare barerna som Göteborg har att erbjuda, och känslan där inne är en mix av London samt New York. Man blir allihopa till kosmopoliter. Man kan gå dit för att hänga oavsett vad man tänkt sig göra efter eller gjort innan samt oberoende på om man ska ta en snabb drink eller bara socialisera sig i flertalet timmar. Detta ställe har en helt magnifik utsikt över Göteborg och Liseberg. Det är såklart extra vackert när det och mörkt men som allra bäst är det under vinterhalvåret när snön ligger på backen för då kan man se Lisebergs lampor flörta med den krispigt vita snön.

Nästa och även den sista baren som kommer att presenteras är en bar med ett spanskt namn, Madre. Deras specialiteter är deras cocktails och drinkar, detta är de magiskt bra på. Inte blir de för söta, utan kan beskrivas som perfektion. Detta är mer av en bar med “syndig” känsla men ändå så är det med stil. Med sitt spanska namn så kan man ju näst intill ana att det kommer att finnas en spanska eller mexikanska inriktningen på klubben och detta märks genom det otroliga urvalet av tequila. Dessutom är denna typen av sprit den röda tråd som man kan finna när man kikar igenom drinklistan.

Om författaren

Robin administrator